Particulieren

Hoewel we maatwerk leveren, hanteren we waar mogelijk standaardtarieven om het voor u als particulier makkelijker te maken. Wel stellen wij bepaalde eisen aan de manier waarop u de financiële bescheiden aanlevert. Wij komen graag bij u thuis, nemen een draagbare computer mee en voeren de gegevens in bij u thuis. Voordeel hiervan is, dat wij vragen kunnen stellen in uw eigen omgeving, opdat u dan financiële bescheiden kunt opzoeken, waar u misschien in eerste instantie niet aan heeft gedacht. Ook behoeven wij geen documenten van u mee te nemen.

 

Ook voor het schrijven van bezwaarschriften bent u bij ons aan het goede adres. De kosten hiervan zijn sterk afhankelijk van het onderwerp waarover het gaat. Informeert u gerust.

Contactgegevens

Griegplantsoen 1

2215 LK Voorhout 

 

Tel: 0252-214094

Fax: 084-8384836

 

Mailadres: contact@fixxio.nl

 

KvK 27359119

 

Btw-identificatienummer

NL001309625B15

 

 

Hebt u vragen?

Contact

 

 

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SR

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SRFA is een kwaliteitskeurmerk, gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist. Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat klanten contact hebben met professionals.