Info ZZP-er

voorbeeld 3 - de ICT-er

De ICT-er die bij de overheid met een project van 18 maanden bezig is en de overheid als enige opdrachtgever heeft, geen reclame maakt omdat hij weet dat dit project lang kan duren. Geen ondernemer dus. Maar als deze ICT-er zelf zijn uren kan invullen, voor eigen rekening en risico software inkoopt en deze verder ontwikkeld, researchkosten maakt, komt ook dit in een andere daglicht te staan.

 

Wel of geen ondernemer ZZP-er?

ZZP-er
ZZP-er

Contactgegevens

Griegplantsoen 1

2215 LK Voorhout 

 

Tel: 0252-214094

Fax: 084-8384836

 

Mailadres: contact@fixxio.nl

 

KvK 27359119

 

Btw-identificatienummer

NL001309625B15

 

 

Hebt u vragen?

Contact

 

 

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SR

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SRFA is een kwaliteitskeurmerk, gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist. Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat klanten contact hebben met professionals.