Info ZZP-er

voorbeeld 1 - de TV-presentator

Twee bekende tv-presentoren, presenteren een tv-programma op vaste tijden met een strak regime voor een (1) Tv-station. Geen ondernemer zult u zeggen. Maar als deze presentatoren nu eigen invulling mogen geven aan de onderwerpen, voor eigen rekening- en risico facilitaire diensten in mogen huren e.d. dan komt dit in een ander daglicht te staan.

 

Wel of geen ondernemer ZZP-er?

 

ZZP-er
ZZP-er

Contactgegevens

Griegplantsoen 1

2215 LK Voorhout 

 

Tel: 0252-214094

Fax: 084-8384836

 

Mailadres: contact@fixxio.nl

 

KvK 27359119

 

Btw-identificatienummer

NL001309625B15

 

 

Hebt u vragen?

Contact

 

 

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SR

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SRFA is een kwaliteitskeurmerk, gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist. Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat klanten contact hebben met professionals.