Salaris

Indien u personeel in dienst heeft of gaat nemen, dan moet een complete loonadministratie worden gevoerd, bijv. loonstaten, loonheffingsverklaring werknemer, contract, aangiftes loonheffing, salarisstroken en natuurlijk de jaaropgaven. Al deze taken kunnen wij u uit handen nemen. Ook stagiaires e.d. die betaald worden vallen hieronder!

 

Per maandelijkse loonstrook betaalt u als werkgever voor de eerste loonstrook € 17,50 Heeft u tussen de 2  en 10 werknemers, dan kost die loonstrook € 15,- per medewerker en vanaf 11 werknemers € 10,- Wij geven u de totalen van de journaalposten ad € 6,- per boekingsperiode. Voorts berekenen wij bij elke nieuwe werknemer éénmalig € 35,- voor het aanleggen van het dossier. 

Opmaak van (arbeids)contracten € 95,- , pensioenmeldingen vanaf € 37,50

Verlof bijhouden per medewerker € 2,-

Uitgebreide HR-mogelijkheden € 5,-

 

Optioneel: vanaf januari 2012 kunnen zowel werkgevers als werknemers de loongegevens digitaal inzien op een persoonlijke domein.

Werknemers kunnen de loonstroken desgewenst downloaden, waaronder de jaaropgave. De inloggegevens worden door ons verstrekt.

 

 

Contactgegevens

Griegplantsoen 1

2215 LK Voorhout 

 

Tel: 0252-214094

Fax: 084-8384836

 

Mailadres: contact@fixxio.nl

 

KvK 27359119

 

Btw-identificatienummer

NL001309625B15

 

 

Hebt u vragen?

Contact

 

 

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SR

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SRFA is een kwaliteitskeurmerk, gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist. Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat klanten contact hebben met professionals.