B.V.-DGA

De wet stelt  bijzondere eisen aan de Besloten Vennootschap en zijn direkteur, grootaandeelhouder, kortweg gezegd de DGA.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van deze eisen en de laatste ontwikkelingen hiervan.

 

Wij kunnen u van advies dienen, uw administratie voeren, contracten opmaken tussen de DGA en BV, salaris verwerken van de DGA en eventueel personeel, jaarstukken maken, verslagen maken van de AVVA, jaarstukken deponeren bij de K.v.K. verzorgen van de aangiften vennootschaps- en dividendbelasting, omzetbelasting, inkomstenbelasting etc.

 

Waarom zou u zich erin verdiepen en tijd spanderen aan allerlei randverschijnselen als wij de kennis in huis hebben ? 

   

 

Contactgegevens

Griegplantsoen 1

2215 LK Voorhout 

 

Tel: 0252-214094

Fax: 084-8384836

 

Mailadres: contact@fixxio.nl

 

KvK 27359119

 

Btw-identificatienummer

NL001309625B15

 

 

Hebt u vragen?

Contact

 

 

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SR

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SRFA is een kwaliteitskeurmerk, gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist. Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat klanten contact hebben met professionals.