éénmanszaak

Als u gaat starten als ondernemer komen er vele aspecten om de hoek kijken. Welke ondernemingsvorm is voor mij het beste ?

 

De meeste ondernemers starten als éénmansbedrijf en voor velen is er tijdens het ondernemersschap geen aanleiding om van ondernemingsvorm te veranderen !

 

Aspecten als omzetbelasting, de "auto van de zaak", "inbreng van prive goederen" zijn voor beginnende ondernemers lastige zaken.

Aan welke eisen moet de administratie voldoen, hoe maak ik de juiste factuur op ? Hoe factureer ik naar het buitenland ? Hoe factureer ik met omzetbelasting verlegd ?

Hoe zit het met mijn koop- of huurwoning, als ik vanuit deze woning mijn onderneming leid ?

Kan mijn partner in de zaak meewerken en hem/haar hiervoor een fiscale beloning geven?

Kan ik mijn kinderen niet beter op de loonlijst zetten, dan gewoon zakgeld geven ?

Hoe zit het met het urencriterium, fiscale ondernemersfaciliteiten, de MKB-winstaftrek, investeringsaftrek, vermindering van omzetbelasting bij afdracht kleine ondernemers, etc.etc. Bent u er nog...............?

 

Waarom zou u zich erin verdiepen als wij de kennis hiervan hebben ?

 

Contactgegevens

Griegplantsoen 1

2215 LK Voorhout 

 

Tel: 0252-214094

Fax: 084-8384836

 

Mailadres: contact@fixxio.nl

 

KvK 27359119

 

Btw-identificatienummer

NL001309625B15

 

 

Hebt u vragen?

Contact

 

 

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SR

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Ze is geïnitieerd door erkende opleiders en staat in contact met brancheverenigingen en onafhankelijke adviseurs uit het fiscale vakgebied. De SRFA is een kwaliteitskeurmerk, gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist. Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat klanten contact hebben met professionals.